לימודים בקדנהויזת סטודנט קנדית (היתר לימודים)

לקנדה יש את אחת ממערכות השכלה גבוהה הטובות בעולם. תעודות תואר ראשון ותואר שני מאוניברסיטאות ומכללות קנדיות זוכות להערכה רבה מסביב לעולם.

מערכת ההשכלה הגבוהה של קנדה מבוססת על זו הבריטית, מה שמשמעו סטנדרטים גבוהים של ידע, גישה אישית, תקשורת תמידית בין הסטודנטים למרצים, והמתקדות מחקרית חזקה. במקביל, המחיר של החינוך בקנדה הוא תחרותי למדי בהשוואה למדינות אחרות.

גם סטודנטים ממדינות זרות יכולים לבוא לקנדה וללמוד באוניברסיטאות ומכללות שלה ולקבל השכלה גבוהה או מקצועית. לשם כך, הם צריכים לקבל אישור הנקרא אישור לימודים, הנותן גם את הזכות לעבוד בקנדה כאשר התכנית האקדמית שנבחרה אורכת לפחות שנה.

הממשלה הקנדית תומכת מאוד בערכי משפחה ומרשה לסטודנטים זרים להגיע לקנדה יחד עם בני זוגם וילדיהם. בן הזוג זכאי לאשרת עבודה פתוחה, מה שמגדיל את סיכויהם בפנייה להגירה או תושבות קבע לכל המשפחה בעתיד. ילדי הסטודנט יוכלו ללמוד בבית ספר ציבורי, שהוא בחינם, או בבית ספר פרטי.

לאחר סיום הלימודים באוניברסיטה או מכללה, הסטודנט לשעבר ומשפחתו יכולים לקבל היתר עבודה עבור ההתמחות שלהם ובהמשך להגיש בקשת הגירה במסגרת תכנית מחלקת הנסיון הקנדית (Canadian Experience Class).

נוהל קבלת אישור הלימודים דורש מהסטודנט העתידי לבחור את המוסד החינוכי, להירשם בו, ולפנות לשגרירות הקנדית עם המסמכים הנדרשים.

אם אתם צריכים מידע נוסף או עזרה במילוי מסמכים, אנא אל תהססו לפנות אלינו.

 


מומלץ לקריאה:
לימודים בקנדה כצעד בדרך להגירה
השכלה בקנדה
לימוד שפה אנגלית / צרפתית


אוניברסיטאות, שאיתם אנו עובדים:

Windsor Toronto Seneca Rutherford McGill Manitoba  MacEwan