כיצד להפוך למטפל/ת בקנדה

האם יש לך נסיון ברפואה או הוראה? האם את/ה מסוג האנשים שאכפת להם ושרוצים לטפל באנשים הזקוקים לכך – ילדים, קשישים, או אנשים עם צרכים מיוחדים (כולל אלה עם ליקויים אורתופדיים)? האם את/ה רוצה לקבל הטבות קבועות והוגנות וערבויות חברתיות?

להיות מטפל/ת בקנדה עשויה להיות האופציה הנכונה עבורך.

הביקוש של קנדה לשירותי סיעוד הוא גבוה ונמצא במגמת עלייה, מה שהוביל את הממשלה להפעיל תכנית פדרלית כדי למשוך מומחים מוסמכים. מהגרים זכאים לתכנית גם כן.

יש כמה דרישות ספציפיות למטפלים ומטפלות פוטנציאליים:
-גיל בין 22-49;
-תעודת השכלה תיכונית;
-לפחות שנת נסיון אחת, רצוי בשנתיים האחרונות, עם לא יותר משישה חודשי עבודה עם מעסיק יחיד.
-דוברי אנגלית או צרפתית.

התעריף לשעה של מטפל/ת מתחיל ב$10.25 דולר קנדי לשעה, בהנחה של שמונה שעות עבודה יומיות וארבעים שעות עבודה שבועיות.

התכנית הפדרלית גמישה להפליא: אם האח/ות והלקוח/ה (המטופל/ת) לא מסתדרים מכל סיבה שהיא, זה לא נחשב כחיסרון עבור המטפל/ת. המטפל/ת יכול/ה לחתום על חוזה עם מעסיק חדש. יתר על כן, הוא או היא לא יחויבו לעזוב את קנדה, ולא יאבדו את זמן השהייה הדרוש לקבלת אזרחות בזמן חקירת הסיבות למתחים עם המטופל/ת הקודמ/ת.

אם את/ה עומד/ת בדרישות לעיל ורואה את העבודה כאטרקטיבית, את/ה יכול/ה להירשם ממש עכשיו.

צרו איתנו קשר, ואנחנו נעייץ לך על פעולות נוספות, מסמכים נדרשים, וכל שאלות אחרות שאולי יש לך.